Slik maler du dører, karmer, møbler, lister og kjøkkeninnredning

Her er det viktig med gode grunnarbeider og en god prosess underveis.

For Wakeup Living AS

Idar Stensvold

Wakeup Living AS

16. april 2021
For Wakeup Living AS

Idar Stensvold

Wakeup Living AS

16. april 2021
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210422105123706.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210416093824350.jpg?maxwidth=2000
Male møbler - mobil.jpg
115
0

Når du skal male dører, karmer, møbler, lister eller kjøkkeninnredning, anbefales gode grunnarbeider og en god prosess underveis, særlig om det er glatte overflater med dårlig heft. 

Vi anbefaler at du først matter ned overflaten med et fint 400-sandpapir. Deretter fjerner du veggstøvet og lar det tørke. Så påføres første strøk med heftgrunning, vi anbefaler Pure & Original Omniprimer. Velg heftgrunningen i samme farge som toppstrøket.

Etter at heftgrunningen er gjort, pusser du lett i overflaten med 400-sandpapiret, fjerner støvet og lar det tørke. Så males første toppstrøket, vi anbefaler Pure & Original Traditional Waterbased med en glans på 20. Etter første strøk gjentas prosessen, som mellom heftgrunn og første strøk. Deretter påføres det siste toppstrøket, og vipps, har du et perfekt resultat med en utrolig fin flyt!  

Vi anbefaler en pensel som tar opp godt med maling til disse formålene – Flugger og Pure & Original har gode penselserier. For større, flate overflater, som kjøkkenfronter og skapdører, anbefaler vi at du bruker en fin rulle og en fordriverpensel for perfekt flyt og sluttresultat.

Pure & Original

Malingen fra Pure & Original oppfyller de høyeste standardene, og bare de beste råvarene blir brukt. Produktene er vannbaserte og innfarget med 100 % naturlige, mineralske fargepigmenter – andre produsenter bruker fargepigmenter av plast. Dette gjør at malingen har lavest mulig VOC-nivå, og noen av malingene er faktisk helt VOC-fri.

Malingen er heller ikke testet på dyr, og gir et minst mulig økologisk fotavtrykk – produsert med respekt for mennesker og naturen! Du trenger heller ikke å bekymre deg for om malingen fra Pure & Original bidrar til et positivt inneklima, den er trygg for luften du puster inn, for familien din og passer godt for sensitive personer med allergier. 

Gratis frakt over hele landet – se alle produktene her.


title

Vil du vite mer?

Ring Idar på 901 09 627, send e-post til idar@wakeupliving.no eller fyll ut kontaktskjemaet.

input field

Mark if required true

MESSAGE BOX

Kommentar

Mark if required

single button

226

formcontent-ul


2189
c-376TrueFalse
left -1 c-376TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210428093458835.png #FFFFFF
Les også