SWITCH SECTION

Dekkevnen til Pure & Original-maling

Her er noen tips om hvor mange strøk du trenger å ta og hvor mye maling du trenger.

For Wakeup Living AS

Idar Stensvold

Wakeup Living AS

16. april 2021
For Wakeup Living AS

Idar Stensvold

Wakeup Living AS

16. april 2021
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210416115739663.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210416115739554.jpg?maxwidth=2000
Male møbler.jpg Male møbler.jpg

Hvor mye dekker Pure & Original-malingen? Her skal vi gi deg noen tips.

Mål arealene (m²) som skal males med aktuell farge og valgt type maling. Så ganger du dette målet med antall strøk du beregner. Normalt anbefales 2 strøk, men ta 3 strøk med de aller mørkeste fargene. Da får du totalt m² som skal males. Pure & Original dekker godt og vi bruker en kalkulering på 10 m² per liter per strøk på alle produkter.

Eksempel: Veggen er 25 m² og du skal male 2 strøk. Da vil totalen bli 50 m², og du trenger 5 liter maling.

Hvilken maling er mest vanlig å bruke hjemme?

I Pure & Original-sortimentet er det 3 produkter som skiller seg ut som bestselgerne: Classico til rolige rom, Licetto til rom med mer slitasje og Traditional Waterbased til lister, dører, møbler og innredning.

Malingsfarger og Pure & Original?

Det er et hav av farger, men her er noen tips. Pure & Original lager mer enn 200 egne farger. I tillegg produserer Pure & Original alle NCS-fargene, alle Farrow & Ball-fargene og mange andre kolleksjoner. Pure & Originals fargeprøver er håndmalte, både fargekartet og fargeboken. Vår anbefaling å få tilsendt Pure & Originals fargekart før du starter prosessen med å velge palett.

Pure & Original – litt generelt

Malingen fra Pure & Original oppfyller de høyeste standardene, og bare de beste råvarene blir brukt. Produktene er vannbaserte og innfarget med 100 % naturlige, mineralske fargepigmenter – andre produsenter bruker fargepigmenter av plast. Dette gjør at malingen har lavest mulig VOC-nivå, og noen av malingene er faktisk helt VOC-fri.

Malingen er heller ikke testet på dyr, og gir et minst mulig økologisk fotavtrykk – produsert med respekt for mennesker og naturen! Du trenger heller ikke å bekymre deg for om malingen fra Pure & Original bidrar til et positivt inneklima, den er trygg for luften du puster inn, for familien din og passer godt for sensitive personer med allergier.


2013
false
b-0TrueFalse
left -1 c-376TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210428093458835.png #FFFFFF